Meny

    Nyheter

Tap mot HamKam

HamKam - Dala 2-1 (2-0).

4. serierunde, jr Elite mandag 25.05.09:

HamKam - Brumunddal 2-1 (2-0).

Mål: 1-0 (11), 2-0 (18), 2-1 Petter J (51).

Laget (4-3-3): Lars Johan - Petter S, Sondre, Jesper (Tan fra 46), Torbjørn - Espen (Nane fra 74), Erik, Knut - Petter, Øyvind, Haakon (David fra 83).

Gult kort: Ingen.

Vi gjorde ingen god kamp på Børstad mandag kveld. Vertene var klart bedre i det aller meste fra avspark, og kunne fortjent gå opp i ledelsen etter kun 11 minutter. 2-0 kommer etter at vi glipper i markeringene på en corner. For enkelt å slippe inn slike mål! Jeg likte slett ikke måten vi opptrådde før pause. Vi løp for lite, trøkket ikke til i dueller, og det ble en del syting og småhaking på hverandre. Vi er et lag, vinner som et lag og taper som et lag, og da må alle bidra med det de har. Ingen blir bedre av å å hakke på andre eller bli hakket på!!!

Etter hvilen bedrer vi oss noe. Petter får et gjennomspill allerede i det sjette minutt, og gjør ingen feil alene med keeper. 2. omgangen er jevnere enn den første. Bakover er vi mer solide, og slipper de hvite bare til et par sjanser. Framover blir det mye nesten. Vi kunne fort utlighet når Erik finner Petter med et innlegg på bakerste stolpe, men avslutningen går like til side for mål.

Selv om vi hever oss etter pause, får den totale prestasjonen vurdering som godt under pari. Vi var nærme ett poeng, men må være så ærlige å si at det hadde vært ufortjent. Motstanderen hadde både mer kvalitet og høyere intensitet i det de foretok seg. Grunnene til det kan være mange. Vi hadde blant annet flere spillere som spilte full eller tilnærmet full 4. divisjons kamp mot Otta dagen før. I tillegg til selve kampen kommer drøyt fire timer i buss.

Neste kamp er mot Gjøvik/Lyn på fredag. Kampen går på Sveum. Da skal vi heve oss og vise oss fra en helt annen side!!!!!!!!!!