Meny

    Nyheter

Så vart det stille i fjøset

Hadeland - Dala 3-3 (3-0).

Spillerutvikler Øyvinds betraktninger...

Jeg var så heldig å få være med på juniorlagets kamp mot Hadeland på Western-sletta onsdag kveld.Det ble en lang dag, med mye humør og litt burger-møl til slutt.

Selve kampen startet hadde jeg nesten sagt,som vanlig for oss,med bryteren på off-og kom 3 mål etter til pause.Vi fra Dala er nok noe i tvil om det kunne vært blåst off-side på et mål eller to,men det skal ikke frata Hadeland tilbakemeldingen på at de spilte til tider god fotball,og vi hadde mer enn nok med å henge med.De viste en vilje og pågåenhet det står stor respekt av-engasjementet på så vel bane- som benk,var meget stort.
Etter pause tok derimot våre gutter over det som var av engasjement og ser vi bortfra et par farlige visitter samt et meget bra skudd,så dominerte vi de siste 45 fullstendig.Stemningen var bare elektrisk etter hvert som vi scoret og nærmet oss uavgjort.Det var kommentarer fra begge benker,spillere,ledere og samtlige tilskuere,mange i alt. Så plutselig,det gjensto 5 min av kampen: ( se overskrift )
Det sto 3-3 og som det ikke var nok så hadde PetterLJ en stor mulighet rett etterpå. Som bror min sa : detti var jaggu spennende !!
Mange av guttene hadde dagen før spilt en god 4.divkamp mot Mesna, og det var muligens noe av årsaken til at det tok slik tid før vi kom i gang? Men samtidig ligger det en utfordring her som vi må ta tak i.
Egentlig burde samtlige fått solid tilbakemelding,for den innsatsen dere la ned i 2 omg,står det stor respekt av,VIRKELIG.Alle tok ut mer enn det kunne forventes,kanskje.

Har valgt å gi noen få litt ekstra:
*Lars-har kommet seg stort.Vi hørte stemmen din tydelig og du var aktiv i din inngripen de gangene du ble satt på prøve.Og spesielt match-winner redningen din i sluttminuttene,var bare helt konge.Igangsettingen var variert og uforutsigbar,for motstanderen.
*David-måtte bare spille mye denne gangen,noe du presterte til toppkarakter.Du har så mye mer inne enn du vil få oss til å tro.Godt vi ikke er godtroende.Du spiller like godt på begge sider.Glimrende.
*Knut- 2 omg var du sjeF.Slik vil vi gjerne se deg i hver kamp.Spilte med en meget stor selvtillit og trygghet som bare kan smitte positivt på dine medspillere.Viste teknisk og fysisk stopperspill av klasse.
*Sondre-hvor tar du egentlig kreftene fra?Helt enormt hva du kan jobbe og være positiv,når du er på gang.Gi pos tilbakemeldinger-rettlede og hjelpe medspillere,samt ha en oversikt der og da i den heksegryta,tar av Caps`n.En klassescoring
*Gaute-så fikk vi også se at du ble sliten.Skulle bare mangle etter en slik uke.Du er vår kaptein med rette. Tar ansvar og gir alt til enhver tid.Vi er trygge når du er på banen og melder fra hvis noe ikke er bra.Sier fra til dine medspillere-og gjerne til oss på linjen også,men på en slik måte at det gir god respons.
*Ståle-dette var din andre opptreden på jun.nivå i seriesammenheng.Du viser deg frem med en meget god og aggressiv innsats,som var helt tvingende nødvendig der og da for å tilrive oss initiativet i kampen.Du tørr mer og mer ettersom tryggheten kommer og det vil helt sikkert bli mange kamper på dette nivået.
*Nanne-slike spillere trenger ethvert lag.En som kan komme innpå å avgjøre kamper-kaldt og rolig,slik som scoringen din denne gangen.En skikkelig håven Cantona?
For miljøet betyr du mye også,med ditt alltid gode og smittende humør.Setter stor pris på din væremåte.
*Vegard-som småskadet ble du allikevel med for å bidra med det du kunne,hvilket er ingen selvfølge.Hvem kunne se at du sparte deg,nei langt ifra,du tok tak når vi måtte og på en slik måte at andre også bare hadde å følge opp.Skulle ønske vi hadde bare spillere med slik guts..men det har vel ingen,vil jeg tro.

Øyvind