Meny

    Nyheter

Endelig seier igjen!

Dala - Vang FL 4-3 (1-2).

Nytt comeback etter dårlig førsteomgang.

7. serierunde jr Elite, onsdag 10.06.09:

Brumunddal - Vang 4-3 (1-2).

Mål: 0-1 (3), 1-1 Espen M (39), 1-2 (45), 2-2 Petter LJ (53), 3-2 Gaute (70), 4-2 Petter LJ (78), 4-3 (89).

Laget (4-3-3): Lars Johan - Joachim, Sondre, Knut, Torbjørn - Erik S (Øyvind fra 46.), Espen (Tan fra 70.), Gaute (Petter S fra 82.) - Petter LJ, Knut Amund, Haakon (David fra 83.).

Gult kort: Torbjørn.

Det smakte godt med en seier igjen. Det var 4 uker siden sist for juniorene, etter 2 uavgjorte og 1 tap på de tre siste. Vi har slitt med et heftig kampprogram den siste tiden. Enkelte spillere har vært involvert i 7-8 kamper de siste par ukene. Vi har fått trent lite i den samme perioden, og kanskje er dette noe av grunnen til at vi ikke har prestert opp mot vårt beste siden seieren mot Valdres. Gjenomgangsmelodien har vært at vi har brukt ca 45 minutter på å komme i gang. Mot Otta/Vågå lå vi under 3-0 til rett før pause, men fikk 4-4 til slutt. Mot Gjøvik/Lyn var vi under pari i begge omganger, og mot Hadeland var vi også 3 mål bak til pause (sluttresultat 3-3).

Og jammen ble det ikke litt hakk i plata i dag også (delvis i hvert fall)... Vi kom under både 0-1 og 1-2, og sjøl om vi produserte flere store sjanser (heading i tverrliggeren, alene med keeper og redning på streken) var vi langt fra veldig gode før pause. Hørt/sett det før??? Vi MÅ stå på, vi MÅ løpe, vi MÅ krige, vi MÅ yte 100%, vi MÅ ha glød, innsats og humør for å vinne fotballkamper. Noen av disse faktorene var de første 45.

Etter pause er det en helt annen gjeng på bana. Knappen var skrudd over til PÅ! Vi spiller fotball, kriger og løper mer og fortere. Vi skaper mengder med sjanser, og både kunne og burde scoret mange flere enn de fire målene vi endte opp med. Selv om prestasjonen bak er viktigere enn selve resultatet, så er det ikke tvil om at en etterlengtet seier og 3 nye poeng gir sjøltillit og en ekstra spore til ny innsats.

Litt ekstra skryt til Knut som spiller en solid kamp, Gaute som spiller med hjertet utenpå drakta og løper utrolig viktig og mye, og Øyvind som kommer inn og bidrar med mye kreativitet offensivt etter pause. I tillegg gjør Petter, Joachim og Sondre gode 2. omganger.