Meny

    Nyheter

Tredje tap på rad mot Bøverbru !

Tredje tap på rad mot Bøverbru !

0-3 mot Bøverbru søndag ettermiddag.

Bøverbru - Brumunddal 3-0 (0-0)

Laget: (4-4-2): Tonje Houmb Torp, Emma Motrøen, Thea Jevnheim, Rina Randgaard, Mia Kongsund, Sølvy Rohde, Tina Dale, Isabel Kirkeslett, Pernille Brovold Iversen, Ingrid Glestad, Kristine Hansen.
Innbyttere: Silje Lierhagen(15min), Sunniva Strøm(10min)
***Kristine **Rina *Tina
Vi la om til 4-4-2 i kampen mot Bøverbru og dette så ut til å fungere bra i første omgang. Vi vant ballen høyt oppe på banen og ballen ble spillt i bakrom der Kristine startet perfekt. Vi skapte mange sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål. Vi burde ledet klart etter første omgang. Bøverbru hadde knapt en sjanse i løpet av omgangen.Vi gikk til pause med god tro på seier. Det var bare målet som manglet etter en god omgang av oss.

Desverre klarer vi ikke å fortsette den god trenden vi hadde i første omgang og etter 10 min i andre omgang leder Bøverbru 2-0. Etter vi kommer bakpå å målprotokollen klarer vi ikke å løfte oss opp igjen og Bøverbru får en enkel oppgave med å slå oss. De er mye mere aggresive enn oss og holder trøkket på oss uten å skape de store sjansene. De øker imiddlertid til 3-0 når det gjennstår 7-8 min av kampen. Forskjellen på lagene er at Bøverbru scorer på sjansene de får mens vi bommer.

Vi må bare innrømme at vi har fått en forferdelig start på sesongen. Vi har nå tre tap på rad mot lag vi burde være på høyde med. Dette er helt klart alt for dårlig.
Vi har heldigvis nå god tid fram til neste seriekamp. Denne treningsperioden må vi utnytte godt og prøve å bygge opp en tynnslitt selvtillit.
Håpet er også å få tilbake Kristin, Gry, Marita og Emmi etter skader.
Dette er dobbelt viktig pga at Kristine, Emma, Thea, Tonje, Pernille og Emmi ikke er tilgjengelig i neste kamp pga J16 NM kamp.

Neste kamp er mot topplaget Otta på Sveum 21. Mai.