Meny

    Nyheter

Surt tap mot Otta !

Surt tap mot Otta !

Etter å ha ledet 2-0 ble det et meget surt 2-3 tap mot topplaget Otta.

Brumunddal-Otta 2-3 (2-2)

Mål: Kristin 1 Gry 1
***Isabel **Kristin *Tina

Laget:(4-4-2): Marita Mauseth, Mia Kongsund, Rina Randgaard, Tina Dale, Silje Lierhagen, Kristin Bekkevold Sørum, Gry Vangen, Siri Løkting, Isabel Kirkeslett, Ingrid Glestad, Sølvy Rohde.

Det ble nok et tap på Sveum torsdag ettermiddag. Dette tapet var av det sure slaget. Vi spilte nemlig en meget god kamp og tok føringen fra første stund.Vi satte umiddelbart trykk på Otta og tok ledelsen 1-0 etter at Kristin nikket inn en perfekt corner av Tina. Vi var meget hissig i ballpresset og stresset Otta slik at de ikke klarte å ettablere noe spill. Og når vi vant ballen satte vi fart og spillte ballen i bakrom der Ingrid fikk mye å jobbe med. 2-0 kom etter et meget bra skudd av Gry. Like etter skulle det vært 3-0, men dommeren blåste helt uforståelig frispark til Otta, etter at Kristin igjen hadde nikket ballen i mål. 5 min senere blir Kristin regelrett løpt ned inne i straffefeltet uten at dommeren reagerte. Typisk nok scorer Otta to mål rett etter dette.1-2 målet sover vi på en corner og Otta skrur ballen rett i mål. 2-2 kom etter at Rina kanskje skulle hatt frispark i forkant av målet. Dermed var vi like langt. Totalt sett var det en meget god omgang av oss.

Vi bestemte oss for å tykke til i andre omgang også ,og hadde god tro på å ta årets første seier.Vi fortsatte å føre kampen og hadde Otta i vår hule hånd. Vi slet med å komme til noe store sjanser men det var vi som førte kampen. Vi var farlige på cornere og Otta hadde store problemer med å forsvare seg. Siri hadde en stor sjanse som ble reddet på streken.Ballen ville bare ikke inn i målet.Når det gjennstår 2min scorer Otta på et av sine få angrep og kampen er snudd.

Synes synd på jentene nå. De hadde faktisk fortjent en seier i dag. Kampen var nemlig årsbeste og da er det surt at vi ikke sitter igjen med poeng.

Neste kamp er søndag 24. Mai borte mot Hadeland.
Da kommer årets første seier?