Meny

    Nyheter

Endelig seier !

Endelig seier !

Så kom endelig årets første seier. Hadeland ble slått 3-0 på bortebane søndag ettermiddag.

Hadeland-Brumunddal 0-3 (0-0)
Mål: Kristine 2 Sølvy 1

Laget:(4-4-2): Marita Mauseth, Mia Kongsund, Rina Randgaard, Emma Motrøen, Emmi Kristensen, Tina Dale, Kristin Bekkevold Sørum, Isabel Kirkeslett, Gry Vangen, Kristine Hansen, Sølvy Rohde. Innbyttere: Ingrid Glestad(55 min), Pernille Brovold Iversen(30 min), Sunniva Strøm(5 min), Thea Jevnheim, Tonje Torp.

***Kristine **Kristin *Rina

Årets første 3 poenger kom på Hadeland søndag. Kampen startet dårlig fra vår side. Vi tapte mange dueller og vi slet med å etablere vårt eget spill. Etterhvert klarer vi å ta tak i kampen og vi skaper noen halv sjanser i slutten av omgangen. Totalt sett var det en svak omgang av oss. Vi slipper oss ned på et lavt nivå og vinnerviljen er ikke til stede. I pausa må lagledelsen ta et alvorsord med jentene. Dette ser ut til å vekke jentene og andre omgangen er vi tilbake på samme nivå som mot Otta torsdag. Nå er det vi som vinner duellene og setter press på Hadeland. Vi skaper noen halvsjanser og Hadeland har nok med å forsvare seg. 25 min ut i omgangen får vi endelig hull på byllen da Sølvy får et gjennomspill og kjemper ballen i mål. Et skikkelig fighter mål av Sølvy. 2-0 kommer 10 min senere etter at Kristine får et flott gjennomspill av Sølvy. Kristine scorer sikkert alene med Hadeland keeperen. 5 min før slutt blir kampen definitivt avgjort da Kristine øker til 3-0 etter et meget bra gjennomspill av Pernille.

Utrolig deilig å få årets første seier. Dette har jentene virkelig fortjent etter en tung periode. Heldigvis har jentene beholdt hummøret og har jobbet hardt på trening selv om resultatene ikke har kommet. Dette er en god egenskap som vi må ta med oss videre. Og som formann Tysnes sa til oss før avreise til Hadeland. Man kommer langt med Tro ,Håp og Kjærlighet ! Vise ord fra vår leder.

Neste kamp er på Sveum mot Gjøvik 2 tirsdag 2. juni Kl. 20.00. Vi gleder oss.