Meny

    Nyheter

3-1 tap mot Gjøvik !

3-1 tap mot Gjøvik !

To tidlige Gjøvik scoringer ødela mye for oss tirsdag kveld.

Brumunddal - Gjøvik 2 1 - 3 (1-2)
Laget: (4-4-2): Marita Mauseth, Mia Kongsund, Rina Randgaard, Emma Motrøen, Emmi Kristensen, Kristin Bekkevold Sørum, Gry Vangen, Tina Dale, Pernille Brovold Iversen, Isabel Kirkeslett, Kristine Hansen.
Innbyttere: Silje Lierhagen(30min), Siri Løkting(15min), Sølvy Rohde, Thea Jevnheim, Sunniva Strøm, Tonje Houmb Torp.

Mål: Gry Vangen

***Pernille**Isabel*Rina

Kampen startet dårlig for oss da Gjøvik scorer allerede etter 2 min.Og bare fem min senere øker de til 2-0. Dermed ligger vi under nesten før kampen er i gang. Vi trøkker ikke til i duellene og Gjøvik har mye større bevegelse i laget. De kunne fort ha øket til 3-0, men Marita redder mesterlig. Etter denne sjansen begynner vi sakte men sikkert å trå til i duellene, og vi vinner ballen høyere i banen. Vi klarer å skape et vist trykk på Gjøvik og det er vi som styrer resten av omgangen. 8 min før pause får vi uttelling med et godt skudd av Gry. Dermed har vi god tro på at vi skal klare å snu dette i andre omgang.
Desverre scorer Gjøvik 5 min ut i andre omgang og vi får igjen en dårlig start. Men derfra og ut kampen er det vi som styrer. Vi er hissige i ballpresset og Gjøvik klarer ikke å skape noe offensivt i resten av omgangen. Vi vinner ballen høyt i banen og Pernille,Gry og Kristin slår mange fine baller i bakrom til Kristine og Isabel. Desverre klarer vi ikke å score på sjansene våre. Både Kristine, Isabel,Pernille og Kristin har gode sjanser til å score mål. Dermed ebber kampen ut og vi har igjen tapt en seriekamp på hjemmebane. Det skal sies at det i kveld var mye positivt å ta med seg videre. Vi var faktisk bedre en Gjøvik i en og en halv omgang. Forskjellen var at Gjøvik var bedre enn oss foran mål.Og det er som alle vet viktig i fotball. Vi må bare fortsette å jobbe og håpe på at det er vi som er best foran mål i neste kamp.

Neste kamp er onsdag 17. Juni mot Lillehammer på Stampesletta.