Meny

    Aktiviteter

Aktivitetstilbud

Hvilket tilbud gir vi til barn og ungdomer?

Sportslig tilbud i Brumunddal Alpin

Vi er en aktiv klubb, og vi har som mål at så mange som mulig barn og unge skal få drive med alpin skiidrett. Vår primære målsetting er at alle skal finne et tilbud som passer. Derfor har vi delt opp våre tilbud etter alder, men og etter hvor mye en ønsker å legge inn i sporten.

SMÅRACEREN

Denne gruppen er for barn i 1-2 klasse. Her legges det vekt på allsidig trening, og gjennom høsten trenes det i mange idrettsgrener. Om vinteren er det lek og moro i snøen med hovedvekt på alpint. Om høsten foregår treninga på Mørkved skole, og om vinteren trenes det i Tørudbakken og omkringliggende områder.

Treningstider, se under SMÅRACEREN under hovedmenyen.

RACEREN

Denne gruppen er for barn i 3 og 4 klasse. Det trenes en dag i uka i Tørudbakken. Trening i grunnleggende alpine teknikker. Noe trening i løpet av høsten.

Treningstider, se under RACEREN under hovedmenyen

TEAM BRUMUNDDAL

Her er gruppen for barn i 5-7 klasse og eldre (ungdomsskoleelver). Denne gruppen består av barn og unge som ønsker å spesialisere seg i alpint. Det kreves grunnleggende skiferdigheter, og treningen går gjennom hele året. I løpet av høsten trenes det barmark 2 ganger i uka, samt samlinger på bre (Juvass). Om vinteren trenes det slalåm i lokale bakker og storslalåm i Kvitfjell/Hafjell.

Treningstider, velg TEAM BRUMUNDDAL under hovedmenyen.

Normalt vil de trene i Tørudbakken, men både Øvernløypa på Nes , Kvitfjell og Kjusløypa i Hafjell kan bli brukt.

NYBEGYNNERKURS

Skikurs for nybegynner er et tilbud vi tilbyr så fort muligheten gis i Tørudbakken. Følg med på våre nettsider og du vil få informasjon når det starter. Kurs legges både til helger, g eller til noen av ukedagene mandag-torsdag.

KLUBBRENN

I vintersesongen arrangeres det klubbrennn i Tørudbakken hver onsdag kl.18.00. Påmelding i bakken fra 17.30. Startkontingent kr. 30,- Her er det åpent for både barn og voksne til å delta. Første klubbrenn for sesongen vil bli avholdt så snart forholdene tillater det.

Ønsker du å slutte deg til klubben? Ta kontakt med sportslig leder.

eller send en mail til post@brumunddal-alpin.no